Dala jsem si za úkol přečíst v roce 2016

Dala jsem si za úkol přečíst v roce 2016

Knihy, které přečtu v roce 2016:  1. Rebel – A. Tintera 2. Padesát odstínů svobody – E. L. James 3. Winter – Merissa Meyer ...

středa 27. května 2015

Příliš mnoho Kateřin

Příliš mnoho Kateřin 

Autor: John Green
Počet stran: 223 s.

Hodnocení: 20 %


Ano, ano… opět je tady John Green se svou novou knihou, která nese název Příliš mnoho Kateřin. Červená obálka vás v knihkupectví zaujme na první pohled. Anotace, kterou si přečtete, vás neurazí, 
a tak si knihu koupíte nebo půjčíte v knihovně. Přinesete si ji domů, začnete číst a záhy zjišťujete, jaká je to ohromná hloupost!
John Green se asi zbláznil. Po úžasném bestselleru Hvězdy nám nepřály…ano ta kniha okouzlila celý svět a dokonce ji zfilmovali. 
To asi dodalo Johnu Greenovi nějakou podivnou šťávu k tomu, aby napsal další knihy (které už ale rozhodně nejsou tak dobré).
Příliš mnoho Kateřin je příběh geniálního chlapce, který zrovna odmaturoval a vyráží se svým kamarádem na cesty, aby hledal sám sebe a zapomněl na Kateřinu, která mu dala kopačky. Dostanou se do malého zapadlého městečka kdesi uprostřed Ameriky a „zažívají dobrodružství“. Ne…Je to jenom samá nuda, nuda a nuda opět. Jestli mi někdo řekne, že to byla nejlepší knížka roku, tak si asi drátem vypíchnu oko.


Žádné komentáře:

Okomentovat